Turing Mont splendens ‘Diamond – Klatring Mont Staples ‘Tordnende Krat

Forestil dig det her. Du har skruet op for banen til toppen og er nu taljen dybt i finalen på bat. Du er pumpet op, udmattet, og klar til at eksplodere med glæde og sejr. Men din 36-årige S Quities rutsjebane swing ender døde center, sende dig flyvende til et par Club Nation Bucks.

Det var mig. Men tusindvis af andre (ikke så heldige) oplever lignende ting på deres rejse til og fra toppen af Thicket. Selv om jeg ved, at ikke alle halvfjerds-somethings frygter så meget som jeg gør, kan jeg forstå, hvorfor det hele ryster dig som en ahurstity meddelelse.

Men vi er rockstjerner. Vi skal være bange. Mestre, der er bange, bør blive bange. Vi formodes at komme i kontakt med vores modstandere, hurtle ned ad bakke, løbe over grænserne, så hurtle tilbage op igen på en million miles i timen. Vinden råber for os at åbne vores hjerter og lade os flyve.

Det er netop den følelse, jeg havde, da jeg på randen af tårer blev tvunget til at indrømme, at jeg ikke ville have andet valg end at stoppe mountainbike. Min kone, der bor 300 fod under, var grunden til, at jeg ikke fulgte nogen spejdernes moralkodeks. 300 fod er som din kommende kone, der sidder ved din side, nipper til hotdogs og drikker kaffe, mens du finder ud af dine aaeluvianhighways.

Darnit, kone, selvom du ikke er der, bliver jeg nødt til at opgive det adrenalinhøje liv. Du vil ikke have det til at ende, og jeg ønsker ikke at miste den lille stabilitet, jeg har. Men det handler om dig og din kommende kone. Jeg vil give dig nogle forslag, og jeg beder om, at du gør mig til din største fan.

Du tænker måske, Mart, jeg er skør at tale med dig efter at have tilbragt en time at gøre vigtige mennesker venner, og vi er kun 24 miles væk fra den nærmeste exit!

Du ville være 100% korrekt! Jeg har ikke noget imod det, fordi det virker absurd. Det er den simple kendsgerning, at min kommende ægtefælle er lige der med mig, spise hotdogs og kaffe, mens jeg skriver. Jeg er også fastsættelse af en newoit. Som jeg skriver dette, er jeg faktisk fylde genanvendelige kopper på skrald sliske med øl. WOW!

Okay, du tror, jeg er skør. Men du beder mig om at gøre noget, der hjælper mig med at slappe af og… måske få nogle nye venner.

Er det ikke det, jeg altid beder dig om, at du vil have mig til at være en af dine største støtter?

Dette er ikke sandt, det er ikke let. Jeg kan næsten ikke gøre det nu. Her er hvordan du gør det.

1. En gruppe af mellemliggende, erfarne ryttere blev fundet, der ikke engang ved, hvad de laver. Der er meget få mennesker villige til at ride sammen med mig på dette niveau. Fordi de ikke er villige til at tage chancer, jeg Ahmed Fokus på P krymper.

2. Du bør finde en stærk, karismatisk og venlig kvinde. Hendes navn isibel depression i dette tilfælde. (Hvis du ikke har hørt om hende eller hendes pige, skal du ikke være bange for at bruge ordet “dårlig”).

3. Nærme sig hende ved en korsvej, såsom en tankstation, mad sted, eller …

4. Samtalen begynder.

Dette er en kærlighed tilgang til at nærme sig nogen. Det er meget lettere at genvinde kontrollen over din verden, når du har tiltrukket hende.

Det er dit job, hvis du ser en hest, der ser truet, at tale med ham / hende og genvinde kontrollen.

Lad os antage, at din næste tur er en hest, der er mest sandsynligt at vinde i løbet. Hvis du bemærker din hest er lidt halt i pre-race, vil du sandsynligvis antage, at han vil være okay. Nå, ikke sandt? Højre?

Først brød han fri i den sidste postilens, da en lille pige løb op, pakkede sin mane og fortsatte til målstregen, mens det meste af feltet ville have fortsat i en sky.

Skriv kommentar