Tab vægt med Lipo & Lipo-Opløs

Den dramatiske stigning i fedme og overvægt har været en foruroligende tendens i det amerikanske liv i de seneste år. Du ved sikkert, at fedme stadig er et stort sundhedsproblem i USA. Usa’s befolkning bliver mere afhængig af fastfood og bliver mindre attraktiv på grund af det.

Folk, der bliver større, er også mere tilbøjelige til at have deres helbred i problemer. 2) Den store mængde mad, som folk spiser, er hovedårsagen til, at de bliver overvægtige. Disse fødevarer er mere end kroppen har brug for. Folk, der spiser mere fede fødevarer hver dag ender med at få ekstra fedt, hvilket er grunden til de bliver overvægtige. Dette kan gøre det vanskeligt at gå, løbe eller gå komfortabelt.

Dette er grunden til et stort flertal af de lokale beboere vælger at tabe sig naturligt gennem sunde spisevaner. Naturligt vægttab opnås bedst ved at spise rigtigt og træne regelmæssigt.

Hvad er Lipodissolve? Også kendt som lipo-opløse, lipodissolve.

Smøremiddelvidenskaben har gjort det muligt at injicere en simpel blanding bestående af lecithin, naturlige olier og lecithin i mesodermen. Dette er det lag, der indeholder fedtakkumulering. Kroppens fedtlag nedbrydes af lecithin.

For at opnå de bedste resultater skal blandingen til lipo-opløselige injicerbare indsprøjtninger fremstilles. Injektionerne udføres i tre grupper. En gruppe involverer patienten, der anvender blandingen på områderne. Blandingen påføres de målrettede områder af en anden patient i den anden gruppe. Når du lader din læge kende de områder, der har brug for behandling, er det vigtigt at følge hans instruktioner. For at undgå sekundære infektioner eller spreads bør du ikke blande den kemiske blanding mere end en gang hver 10. arbejdsdag.

Enhver person, der gennemgår lipo-opløse er unik og har deres egen genopretningsplan. Behandlingerne administreres generelt tre gange om ugen. Afhængigt af hvor hurtigt patienten heler, kan proceduren tage mellem 20 og 4 timer.

Resultaterne er næsten øjeblikkelige. Patienter typisk mister 6 til 15 inches i hver session. Hvert område er forskelligt, og den måde, kroppen fjerner fedt vil variere afhængigt af, hvordan det behandles. Den samlede behandlingstid for lipodissolve kan variere fra flere uger til flere år, med forskellige satser for administration.

Efter proceduren

For at minimere cellulite dannelse, patienter rådes til at skylle blandingen med varmt vand. Patienter bør bære tøj, der tillader maksimal svedtendens. Vand er vigtigt for bevægelsen af bindevæv. Det vil også bidrage til at holde det flydende.

Efter løgnehistorie er blevet fjernet fra maven og kredsløbet, vil det forblive i kroppen i flere uger. Patienter rådes til at spise en begrænset kost for de første par uger, så vende tilbage til normale spisevaner. For at undgå rebound på det sted, hvor injektionen blev administreret, er det vigtigt at begrænse indtagelsen gennem kosten.

Når en patient føler sig positiv over for deres opsving, er det bydende nødvendigt, at de stopper enhver form for kost slaphed. Patienter bør ikke ty til fad kostvaner, da de kun kan give midlertidige løsninger. Patienterne bør hydrere og motionere så hurtigt som muligt efter proceduren. Hvis en patient ønsker at tabe sig, skal han konsultere en læge.

Skriv kommentar