Sådan være heldig på et spil kaldet Bingo

Det er irriterende at se andre mennesker får vindende striber. Alle deres handlinger bliver mærkbare, og du begynder at tro, at de bringer held. Du begynder at efterligne nogle af deres ritualer, og overraskende oplever du selv at vinde striber. Når du bliver en regelmæssig på bingo hallen, kan du ikke lade være med at tilpasse nogle overtro og magiske teknikker. Du har svært ved at forklare, men du i sidste ende forstår, når de ikke bare harmløse sjov, men faktisk bevæger sig, der vil gøre dig til en bedre spiller.

En af de mest populære overtro i bingo er firefly. Find en bingo hal, og du vil finde folk med deres fingre eller vinger bidt af. Nogle bærer den blodige vinge eller finger som en heldig charme. Nogle bruger andre kropsdele som bingo overtro. Du kan se nogen har deres arm eller ben skåret op, bruge det som en heldig nipsting. Eller du kan se en berømt person skæres op, vende vrangen ud og placere hullet i lommen. De omdannes til noget mere usædvanligt, som en blåbær, når de bløder voldsomt.

Der er dog nogle rekvisitter, der ikke er vira eller magi, og kan bruges til mere sunde aktiviteter. Spred nogle levende farver over din bingo kort eller bruge nogle Dynamiske udgiver for at få det smukke design på tværs af kortet. De forbliver friske i hele varigheden, og du behøver kun at udskifte blotter en gang om natten i stedet for at holde bingo kort i et skur.

Der er også nogle charme, som du kan bruge til bingo. kampe, som dem, du kan bruge til at afgøre et væddemål ved roulettebordet, kan også være praktiske. De er lyse nok til at lyse op i rummet, og effekten, når du duppe charmen på bingo kortet er det samme som afvikling af indsatsen.

Bingo charms lavet af guld og sølv er bestemt ingen held charme, men de kan være meget slående, hvis de anvendes på det rigtige tidspunkt. Guldlyset kan se underligt ud, men hvis du bruger det til at tænde dine bingokort, kan de helt sikkert gøre spillet mere interessant og meget specielt.

Den tredje artikel handler om Lucky Tarot-kort. Hvis du finder dem i dine drømme, anvende dem til antallet af dit valg, og bede for de numre, du gerne vil vinde på bingo. Sammenfaldet af numre i Tarot-kortet, mystiske og ikke, er stærke og kan faktisk hjælpe dig med at vinde på bingo.

Den fjerde artikel om heldige bingo numre handler om betydningen bag den tomme bingo kort. Mange spillere synes at tro, at ‘fri bold’ nummer på kortet er det nummer, der skal vises, men det er ikke tilfældet. Det kunne også lige så godt være blank bingo nummer.

Den sidste artikel omhandler antallet af kort, du skal holde i din bingo spil. Husk, at jo flere kort du har, jo mindre sandsynligt er det, at du vil vinde på bingo. Du bør huske på også, at dine chancer for at vinde på bingo gå op flere kort, du spiller, så du virkelig har brug for at opdele dine kort.

Skriv kommentar