Sådan håndterer du bill samlere

Denne artikel er nyttig, hvis din forventning er, at du vil modtage en inkasso meddelelse fra en klart udpeget regningen indsamler, sådanne tredjeparts inkassobureauer.

Tilbud om at afregne

Hvis de er klar over, at du gør et tilbud om at betale gælden ud, vil de ikke ønsker at spilde deres tid. De skal bruge bevis for, at du skylder denne gæld. Derudover skal de have en aftale fra både dig og bill collector om beløbet.

I tilfælde af en indledende kreditor kan det være tilstrækkeligt at sende din advokat et brev, der skitserer gælden, og hvordan du planlægger at afvikle den. Du kan blive kontaktet af et bureau eller inkassobureau for at forklare din holdning. Du har ikke ret til at forhandle, hvis du ikke gør nogen tilbud om gamle gæld. Det er muligt at have indflydelse, hvis du når frem til en aftale, og det er skriftligt, før du foretager betalingen.

Deltag i retten

I praksis vil regningen samlere sandsynligvis ikke være i stand til at sætte en dom på en kreditor og inddrive gælden. Føderal lov forbyder en sådan aktivitet. En gæld kan eftergives, når en domstol har afsagt en afgørelse. Selv om der er mange inkassobureauer, der ansætter konkurs advokater til at hjælpe dem, jeg tvivler på de har nok pres punkter for at overtale en dommer til at give deres godkendelse. Uden en dommer, der underskriver gælden, er den ikke juridisk bindende. Inkassobureauer er ikke de bedste folk til at hjælpe dig med at indgive konkursbegæring.

Hvis de har beviser for din udestående gæld, er det næsten sikkert, at de vil arbejde sammen med dig for at afvikle gælden. De vil fortælle dig, at de vil forfølge indsamlingshandlinger, når de modtager dommen. Du kan få at vide af dem, at de kan forsøge at garnere din løn. For at forhindre dette arrangement i at ske, skal du sende et brev imod garnishment orden. Dette vil fortælle dig, at der ikke vil være kompromis.

Hvis den oprindelige kreditor (f.eks. et stormagasin) ikke er et stormagasin, kan de forsøge at sælge det til en tredjeparts inkasso. Tredjeparts samlere arbejder i et løst og ureguleret miljø, i modsætning til oprindelige kreditorer. Disse mindre strenge inkassobureauer vil gøre næsten alt for at få dig penge, selv liggende eller ved hjælp af farlige metoder. Et inkassobureau, der fortæller dig, at de ikke vil bruge lovlige midler til at inddrive din gæld, er sandsynligvis et bluff. Hvis du har en, så tal med den. De vil informere dig om dine rettigheder og forpligtelser i dine respektive stater.

Du vil finde regningen samlere sjældent fortæller dig, at de ikke indsamler på gæld. Loven kan kun håndhæve enhver tilbageholdelsesret, de har lagt på dine konti, hvis du rent faktisk er i retten. På grund af arten af deres indsamling metoder, mange bill samlere er villige til at møde i retten. Men ingen kan tvinge en forbruger til at møde i retten. Ethvert forsøg fra en bill collector til at placere en pant mod lønninger, bankkonti, ejendom eller aktiver af en ægteskabelig partner kan føre til en retssag. Du kan normalt henvise nogen, hvis du har til hensigt at indgive konkursbegæring.

For at undgå at betale gæld

Du foregiver at være advokat

For at inddrive din gæld skal du følge din ægtefælles eller partners identitet

Med det formål at forhindre debitorer i at lægge planer, skal du udarbejde en liste over forbrugerkontakter.

Id for falske planer

engeTrusts

Selvom der ikke er mange ting, du kan gøre for at stoppe denne chikane, hvis du oplever økonomiske vanskeligheder, er det muligt at sætte en stopper for chikane, når du forstår dine rettigheder. Husk, hvem du taler med, og hold kommunikationen åben med din samler, hvis der er et problem. Du kan blive overrasket over, hvor mange inkassobureauer vil lave en aftale.

Skriv kommentar