Hjem Inspektion Rapport

Mange mennesker når ud til mig at stille spørgsmål om hjem inspektion. Derfor troede jeg, det ville være en rigtig god idé at give nogle oplysninger om hjem inspektion og dens relevans for nuværende boligkøbere.

Hvis en hjemmeinspektør finder et problem (f.eks. kodeovertrædelse), kan det få hjemmet til at gå på kontrakt. Det er normalt en meget lille del af hele transaktionen, der kræver enorme finansielle investeringer. Ejendomsmægleren er glad for at give køberen en check til at dække købsprisen, fordi de tjener penge. Ejendomsmæglerne ønsker at gøre transaktionen bevæge sig hurtigt, så de kan gå tilbage til deres andre meget finansielle virksomheder.

Hvis en hjemmeinspektør rapporterer, at ejendommen er i god stand, er klienten ikke tilfreds. Ejendomsmægleren får dog en højere provision og kan tage kunden til Bahamas i en weekend. Dette er et almindeligt scenario på det nuværende marked. Mange agenter er nu i stand til at fordoble, tredoble eller firdoble den indkomst, de gør at sælge et hjem.

Selvom en inspektion er smart, er det også et klogt træk. Men hjem inspektører kan klassificeres som en klasse, og hver stat har deres egne licenskrav. Staten licenser inspektører i Ohio. At være et hjem inspektør i Ohio, den person, der skal være knyttet til en anerkendt Ohio hjem inspektør. Men jeg har også hørt skrækhistorier om ejendomsmæglere ved hjælp af en inspektør fra en anden stat til at udarbejde en rapport om et hjem inspektion for en køber, der ikke er bekendt med terminologien. Klienten har måske allerede lært sproget, og inspektøren er bare en portal til en skræmmende verden.

Jeg tror hjem inspektører bør have den rette uddannelse for at få en licens og har tilstrækkelig uddannelse og baggrund. En inspektør, der er ny på jobbet, bør modtage ordentlig uddannelse i en hjemmeinspektionsrapport. Nogle stater kræver inspektører har yderligere uddannelse. Men, tilstand Anbefalede Practice standarder er ikke forpligtet til at kræve specifikke licenser eller uddannelsesmæssige baggrund. Hjemmet inspektion rapport er en afgørende brik i puslespillet, når de sælger et hus. Det handler om forholdet mellem boligejer og deres ejendomsmægler.

Hvis du vil finde ud af, hvordan din hjemmeinspektør opretter din rapport, skal du stille disse spørgsmål til din inspektørs kontor. Hvad er dit klientgebyr? Hvad gør dig anderledes end resten? Hvor lang tid tager inspektionen? Hvornår kan jeg gøre det?

Hjemmeinspektionskontoret: Hvilket udstyr bruger du? Har du en liste, der ikke genkender nogen potentielle problemer? (Dette er, når de kommer til at kende ejendommen, og hvad problemet kan være. Har du nogen anbefalinger til tjenesteudbydere, hvis der er en mulighed for, at jeg måske nødt til at gøre en masse for at forberede huset til salg?

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigste spørgsmål det, du vil stille. “Skal jeg reparere?” Hjemmeinspektøren bør stå til rådighed for at vurdere situationen og give et skøn over, hvor meget det vil koste. Er du sikker på, at de vil gøre arbejdet?

Skriv kommentar